Skip to main content

Oseti energiju

,Dok energiju ne osetiš, promenu u sebi ne možeš da napraviš’– Sandra Drinčić, vl. Feng Shui muzeja. Posetite, pogledajte i osetite energiju objekta, poseban dizajn uređenja, lepotu bašte, poslušajte poj ptičica, zvuk vetra i miris čarobnih biljaka. Prolaskom kroz naš objekat svaki posetilac vizuelnim prikazom uči metafizičke tajne. Naši prvobitni gosti u apartmanu bili su naši učenici koji su u svojim životima boravili i spavali u najluksuznijimobjektima, ali svi su bili zatečeni predivnim osećajem prilikom boravka u našim apartmanima. Spavati u muzeju, neverovatan je osećaj, jer to je mesto gde je umetnik stvrio svoje delo a ja i danas stvaram za sve vas i za sve moje naredne generacije.

Dobrodošli!

Sve na jednom mestu

Enterijer muzeja nalazi se u objektu čiji je prvi temelj sagrađen 1925. godine. Vremenom, kako su se korisnici prostora menjali, tako je i objekat rastao. Sada, objekat ima 380 kvadrata površine na 6 ari placa, prelepo dvorište, shop, salu za predavanja, mini kafeteriju i dva unikatna apartmana.

Muzej

Vizuelni prikaz mnogobrojnih dogadjaja i projekata realizovanih u protekle dve decenije rada osnivača, kao i kroz video projekciju metafizičkih tajni sastavni su deo programa posete muzeja. Takodje, prolazeći kroz etaže, posetioc stiče praktične metafizičke tajne za lični boljitak i napredak.